Dáma s cigaretou

Dáma s cigaretou

Anotace: ...

Jako vymyšlený symbol krásy
...sebejisté stvoření
s hnědými vlasy

Krása nedosažitelná
vonící tak lákavě
ostražitě nevěrná
vypadá nevinně, váhavě

Černé střevíčky
jak pro princeznu
co mrká nežnými víčky
...po vdechnutí kouře

Princezna se zářivou korunkou
s černými plícemi
trápí se vzpomínkou

Jednoho zklamání
a velké zrady
neexistuje nadání
... Všechno má vady

Může někdo tušit
slzy v jejích očích
a je někdo schopný, je osušit?

Co ukrývá
po hořkým úsměvem
co cítí, co vnímá
když do prázdna se dívá?

Má srdce z kamene
a nervy z žuly
ztratila v lidech
všechnu svou vůli?
Autor mattoni.uz.neni, 14.05.2007
Přečteno 256x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak ta je úžasná

20.05.2007 22:55:00 | Rádoby zoufalá

vím asi, jak té dámě je. krásny...

15.05.2007 11:56:00 | Ágnes

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí