Vše pro Vlast

Vše pro Vlast

Anotace: Omnia per Patria

V srdci zem svou a v ruce zbraň,
dobro vlasti žádá svou daň.
Svatý Václav má jen dvě slova
"Národe. Národe povstaň!"

Víru v dobro našich Čech
máme oba - ty i já.
A když začne nám ubývat dech,
i přesto - vše pro Vlast!
"Omnia per Patria!"

Poslední větu z našich úst,
řeknem stejnou - ty i já,
je čas zastaviti zla růst
Dnes i zítra bude platit
"Omnia per Patria!"

A jestli máte úctu
ke lvu s dvěmi ocasy,
řekněme spolu - Vy i já,
"Budeme bránit vlasti krásy.
Omnia per patria!"

Nastává čas boje
vlastenectví to je
poslední naděje země naší,
náš klenot nenechme zaprášit.
Autor Gazda, 14.05.2007
Přečteno 316x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

MOc krásné... K tomu není co dodat...

16.05.2007 18:27:00 | Schukr00

Kdykoli ti budu krýt záda...

15.05.2007 23:47:00 | Blázen? =)

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí