Toulavej Anděl

Toulavej Anděl

Anotace: Až si to přečte, bude vědět, pro koho to je...a vy možná také...

Touláš se světem,
nejsi nocí ani dnem,
líbáš vysílené poutníky,
aby měly mnoho sil a odvahy…

Touláš se nebem,
říkáš co se stane se světem,
z osamocených děláš společníky,
v básních pronášíš otazníky…

Touláš se světem,
a nikdo není zatracen,
protože touláš se světem,
a už prošla jsi i peklem…

Víš, touláš se,
v srdci mi vězí rána,
po andělu jenž se rozhodl,
se toulat, se toulat v tomto světě…

Víš, nejspíše jsem se v životě netoulal…
Autor Láďa, 15.05.2007
Přečteno 291x
Tipy 3
Poslední tipující: ziriant
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí