Pohřben zaživa

Pohřben zaživa

Anotace: ..............

Temná jáma

Padáš do ní

Rakev touhou červů voní

Po tobě a po tvém těle

Které se tak mrtvé zdá

Probudíš se za pár hodin

Všude kolem bude tma

Červi budou všude v tobě
U tebe dál sladce spát

Mezi nimi uvězněný
Nemůžeš už ani řvát

Děs a hrůza
Bolest strach

Kdo tě pohřbil
Je tvůj vrah

Pohřbila tě tvoje milá

U hrobu si pobrečela

Příliš pozdě litovala

Že do toho tě uvrtala….
Autor Ammazonic, 15.05.2007
Přečteno 254x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je nádherná, moc se mi líbí.

15.05.2007 10:33:00 | Azazen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí