Kutilská odysea

Kutilská odysea

Anotace: ...složité pestré životní osudy

Nalezl v příručce pro kutily
jakže si ukrátit dlouhou chvíli
nakoupil potřebný materiál
přestal se dívat i na seriál

po dvoustém desátém dílu
nalezl konečně sílu
věnovat se věci užitečné
ač pro něj možná i nebezpečné

získal však postupně zručnost nutnou
díl dvoustý třicátý byl mu putnou
po třístém patnáctém praví žena
zápletka nebyla vyřešena

Na čtyřstý dvanáctý hledí zase
postavil nový dům ale zdá se
že o nic nepřišel nevzali se
a teď dál se ženou dívají se
Autor Heron, 15.05.2007
Přečteno 239x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

... šílený!!! :-DDD

10.06.2007 21:44:00 | Judita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí