končím..........

končím..........

Anotace: všechno nemá štastný happy end

Končím,zhasnul sál,
opona padá dolů,
jde se dál....
Netleskám si
v mé réžiji
i ty hrál si
jen silní přežiji...
tys málo ovací posbíral
Zvaž kolikrát
musel ses sám se sebou prát.
když v mém stínu
nechtěl jsi už hrát
zhasínám,
jsi fádní
a já usínám,
když dívám se očima kritika
co chyby tvé Ti vytýká
tebe se to dotýká ,
ani já nejsem bez poskvrny,
bázně a hany,
v našem love story,
nezvládla jsem roli ,
promiň mi,prosím
i mě neúspěch náš na srdci svém bolí.
Autor laura3, 15.05.2007
Přečteno 253x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí