Platí že:

Platí že:

Anotace: dvě a dvě jsou čtyři, tak nás to naučili..

dvě a dvě jen čtyry
rovnat se musí
odstranit zápory
zůstanou plusy
dle křivých zrcadel
učit se rovně stát
všechno do pravidel
zákonů a norem
chtít semlet a nacpat

(to návod je i cesta,
jež zdravý rozum trestá)

čas, zdraví, myšlení, cit
to všechno jde zkapalnit
a pak to vyměnit lze
za peníze
nastav jim dlaň
pravdu, čest, lásku i cit
také destilovat lze
a nade vše povýšit
jen peníze
to palivo systému
pak vyměřit každému
povinnou daň

vítězně vládne světu řád
zbývá jen platit - napořád
(a věřit v řád, z nějž čiší chlad)

promyšlen skvěle do puntíku
řád povýší nade vše
nad každou mez
ze zlaté klece bez úniku
zrozen je kočkopes
s rodokmenem
vše vůkol je rádo
čpícím senem
on odmění stádo

proměněn v součástku
v kolečko v orloji
človíček hovězí
necítí, že vězí
po lýtka, po pás, po krk,
po ústa ve hnoji

On všechny přinutí
stavět lží paláce,
polopravd chrámy
(konec nesehnutí)
závěrem označí
pravdu za fámy
neptej se proč
řeči se vedou
a voda teče
zběsilý kolotoč
vzal možnost úniku
systému z péče

V náhlém vnuknutí
vidím cesty zpět
v návodu prostém
provedu vyjmutí
cd:Simulace Svět
a restartuji systém

.

Záchranná služba města Prahy?
Máte tu dva další sebevrahy…
Autor tichy.drak, 15.05.2007
Přečteno 386x
Tipy 7
Poslední tipující: Markéta G., carodejka, Erion Fate
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezké.

31.07.2010 01:56:00 | carodejka

Naštěstí jsou taky neposluchové a zlobiči,co bydlí třeba v Třebíči:-) a tak místo sebevrahů vzrůstá počet těch,co zůstali stát na bolestném prahu

11.01.2009 23:40:00 | zvířenka

souhlasím, opravdu pěkná

21.12.2007 14:28:00 | Erion Fate

Prostě super!!! Přidávám *****, když nejde dát víc, než jen 100%...

21.05.2007 11:28:00 | Judita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí