Když ráno

Když ráno

Anotace: ...

Když ráno ležím a tělo
teplé je
Deka je stažena
a již nehřeje
Ptám se sám sebe i nebe
Jak mi je
Není mi do zpěvu natož pak do tance
Pára od úst jde po stěnách škrábance
Marc Chagall příjímá pozvání dává mi lekce
Stoupám vznáším se dosedám
měkce a lehce
Ještě si poležím
byť už světlo je
Duše je vzbuzena
a již se nechvěje
Tak mi je
Autor fff andrew, 15.05.2007
Přečteno 209x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dost dobře ,,kostrbaté" ...dobré ráno :-)

I roboti dávají TIP :-)))

16.05.2007 22:41:00 | no

Nadějné (ale malinko kostrbaté???, nebo to byl záměr???)

16.05.2007 13:29:00 | Hannazka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí