Puberťácká

Puberťácká

Anotace: ...mno, je to básnička z hodiny matiky, kdy sem jen tak házela slova, je divná, ale mám jí ráda

Nemá kadeře,
Však není krásný,
Humor a laskavost,
Je projev krásy.

Někdy mám pocit,
Že mě uhrane,
Jindy zas vím,
Že nemyslí na mne.

Neříkám často,
Já ráda tě mám,
Přesto si myslí,
Jsem jediný!, koho znám.

Bojím se, často,
Zavírat oči,
Bojím se toho,
Že do sna mi skočí.

Nechci být chudinkou,
Puberty paní,
Jen ať už zanechá
Myšlení na ní.

Chci do světa zařvat
A pak jen dál jít:
Počkej princi v bílém límci,
Já už dál nechci žít!
Autor Blátotlačka, 15.05.2007
Přečteno 307x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...má to něco do sebe.

02.04.2008 18:45:00 | WAYWARD

Jen by mě zajímalo na koho to je psané... ;)

22.05.2007 15:26:00 | loverose91

super!!:)

15.05.2007 18:22:00 | kakaoo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí