Svět hulení

Svět hulení

Anotace: To jsem napsala s mojím kamarádem, je to vlastně o nás...

Uvězněni ve světě snů,
ve světě plném zkažených dnů,
život svůj nedokáží pořádně žít,
den za dnem se snaží přežít.
Skleněnku svou, do úst si cpou,
a pak jen letí cestou svou,
tou cestou, co nemá konce,
a přece po ní jdou,
vždyť vybrali si cestu svou,
tu jedinou pro ně příjemnou...

Chudáci, proč si to jen vybrali?
Proč nedokáží udržet svoje chtíče?
Tyto špatnosti jim mozky smazaly.

Jejich srdce jen pro jedno žhnou,
pro travičku svou...
Autor antikriss, 15.05.2007
Přečteno 278x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

teda moc "ou" najednou na mě...brr trochu v tom postrádám nějakou melodii a myšlenku

17.05.2007 16:12:00 | Maddean

no nic moc. to sem čekala kreativnější věc, tak od oka a podle názvu.

15.05.2007 19:49:00 | grygaruv atelier

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí