Princ na bílém koni?? Snad ani radši ne...

Princ na bílém koni?? Snad ani radši ne...

Anotace: Momentovka z pocitu marnosti... Nebo taky možná ne ;)

Nevíte, kdo říkal,
že nejlepším přítelem
může být jen princ
na bílém koni???

V brnění z rytířského souboje,
s majetkem velkým jako Brno,
ten kdo nevzdává se bez boje???

Snad i bez soucitu žije,
neříká mu nic něžnost ani cit.
K čemu taky?? S tímhle by
válku nevyhrál...

Bezlítostně dává rány,
kolem sebe rozdává
bolest, pláč a bídu.
A já bych ho měla
přivítat se všemi poctami???

Snad bych mu měla podat
ruku??
Jako důkaz mé oddanosti
a bezmoci???

Promiňte, to nemůžu...

Počkám si na tuláka
s kytarou...
Co místo ruky v brnění
podá mi bílou růži
s kapkami rosy.

Pak mě chytne kolem ramen
a půjdem počítat hvězdy,
hledat tu svou a doufat,
že nikdy nespadne...
Autor prostějanek, 15.05.2007
Přečteno 276x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:o)...mi něco připomíná...

17.05.2007 11:39:00 | Severka

...nojo,ale když padá hvězda splní se přání... :-)

15.05.2007 20:24:00 | Lota

jo..tak to už něco o anděli vypovídá:)
víš, právě dnes jsem nad tímhletím přemýšlela a tuhletu petici za nedostatek citlivých tuláků podepisuji i s psychopatkou...
tvoje Liz

15.05.2007 20:22:00 | Lizzzie

Souhlasím a podepisuji v plném rozsahu :-)

15.05.2007 20:20:00 | lidus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí