Upírka

Upírka

Anotace: Přečtěte a ohodnoťte....

Rozdávám polibky každou noc
Mé polibky však mají tajemnou moc
Jsou bolestivé a smrtelné
Známky po nich jsou zřetelné
Od zubů dvě díry a krev žádná
Jsem mrcha, krásná a zrádná
V tělě člověka život uniká
Má touha náhle utichá
Když do očí mi pohlédneš
Jen mrtvo a smutek zahlédneš
Miluji lunu, jen ta mne zná
Jen její světlo mi sílu dá
Tu tajemnou sílu upíra
Co je mrtvý a stále umírá,...
Autor Dity, 15.05.2007
Přečteno 291x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Možná, že prokletí smrti začíná v srdci.. Ale tam pak může i skončit..

18.06.2007 21:43:00 | Gabriel17

:))

28.05.2007 15:32:00 | niemante

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí