Řekni

Řekni

Anotace: ...jedna trochu pozitivní...

Řekni, kdepak si oči umýváš,
že v nich pět set oveček máš?
A kdepak tělíčko si vlažíš,
že jemnost hedvábí se mu nevyrovná?
- řekni kde - že je sladší jak karamelové lízátko...

Řekni jaký zázrak to piješ,
že by bylo hřích přirovnat tvůj hlásek ke
stříbrnému andělu.

Řekni, kdepak pero si kupuješ,
že když dopis píšeš je jako z mandlového inkoustu.

Řekni, kdepak spíš,
že počasí a krajina v tvé duši jsou čisté jako
studánka.

Řekni, jak je možné někoho milovat celým srdcem a nezešílet...
Autor zaba.zuzla, 14.04.2005
Přečteno 289x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí