Co zkazilo se....

Co zkazilo se....

Anotace: .;.;.;.;

Zkuste si udělat
bilanci života.
Kým chtěli jste být
a čím jste nyní.
Vzpomínka snů
se v dáli mihotá.
Iluze krásné,
leč svět je jiný.

Princezny malé
teď housky tvoří
a piloti
jsou taxikáři.
Co je ta věc,
jež svět náš zboří
a všechny krásné plány
zmaří?

Co zkazilo se
na cestě té,
jež klikatí se
do nikam?
Na výkřiky slabé,
bezvěté,
ať odpoví si každý
sám.
Autor kruppe, 15.05.2007
Přečteno 292x
Tipy 2
Poslední tipující: agnes...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí