A též o tomto to je….

A též o tomto to je….

Anotace: bez cavyků byznys narvat v politiku

Rozkrádají republiku
bezostyšně v jednom šiku
mlaskají si u korýtek
plebsu měl by stačit zbytek

válejí se v miliardách
sem tam letí do Dubaje
nestačí jim Mariánky
tam se jim golf lépe hraje

Vznosné paláce si staví
v luxusu se předhánějí
na žranicích v kruhu věrných
bohatství své předvádějí

Mají nové kamarády
dávno nejsou v realitě
vlastní svět si vytvořili
chceš to jinak? přesvědčí tě

ve tvém zájmu vlastně že je
co se v této zemi děje
ty zařazen v prostý lid
opasek máš přiškrtit
Autor Heron, 03.03.2012
Přečteno 574x
Tipy 2
Poslední tipující: casla
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Tak komu dáme příště hlásek? Už se to s vládou jaksi kejklá. ST

05.04.2012 15:22:38 | casla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí