Revoluce

Revoluce

Anotace: Vzhůru do boje!

Tohle je to, co jste chtěli?
Ztratíte i to, co jste dřív měli!
Vzali jste naše touhy dobře se mít
Teď berete i právo alespoň žít

Nikdy jste nás nepřijali a nejednali s respektem
se shora nás sledujete s úsměvem a despektem
Znásilníte sami sebe, vychováte tupé ovce
Každá ovce skrývá v sobě potenciál lovce

Ukážeme vám, že jste jenom loutky
Ubijeme vaše tyranistické choutky
Vezmem bič a budeme jím mrskat
budete svou modrou krev z hrtanů prskat

Svě který vás nenávidí právě převzal kontrolu
Vaše snahy zničit nás zresetujem na nulu

Nebudeme otroky, sloužit neexistujícímu bohu
nebudeme plachou zvěří zatlačenou v rohu
Nebudeme otroky vaší tyranie ega
Povstáním vás rozdrtíme, jako stavbu z lega
Nebudeme otroky nefunkčního systému
Společenskou revoluci dovedeme k extrému

Smrt jednoho je tragédie
smrt milionu statistikou
Jsme oběti politické komedie
Buď to naší pranostikou

Vezmeme zbraně a zakříčíme "boj!"
Teď se nás ty ubohý politiku boj
Vytáhneme do ulic a budou nás davy
Budeme vás lynčovat a léčít vaše mravy

Naši svobodu a ideály budem krví bránit
Své děti a budoucnost mermomocí chránit
Historie učí náš, že po dobrém to nejde
Vystřílíme vás jak psy, a ono to půjde

ACTA, SOPA, a podobný sračky
nahážem je do stolitrový pračky
Zbytky těch smluv dostanete strávit
Budeme vás jako krysy inkoustem trávit

Zvykli jste si na své pohodlné matrace?
Přijde si pro vás praźská defenestrace
Na vaši hlavu padá všechna vina
Řešení je jasné - staročeská gilotina!
Autor Petr Miroš, 08.03.2012
Přečteno 600x
Tipy 2
Poslední tipující: jima
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Každá ovce skrývá v sobě potenciál lovce - trefné a pravdivé , jinak básní výstižně řečeno - A DOST - :-)

08.03.2012 20:28:44 | jima

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí