Než říkat

Než říkat

Neříkat nahlas o snění
než nám všechno zdaní
Jaké je přání
o ovládání

Než ukápne tvoje slza
tak se dravci vymění
Myšlenka je příliš drzá
vůbec se však nemění

Utíkat před sebou
v anonymním davu
lháři se derou
o svou krátkou slávu

Napij se člověče
ještě je čas
proč zloba teče
jak neslyšný hlas

A potom můžeš zapírat
o myšlenku opírat
nenaříkat
než říkat.

Než ŘÍKAT...
Autor Radek.oslov.Šafárik, 03.04.2012
Přečteno 455x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Linzerka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí