Nevolte voly

Nevolte voly

Anotace: Tur domácí jak ho všichni znáte.

Volíte, lidé vážení?
nebo chcete být zvoleni?
Já si zvolil nevolit,
to radši hlavu oholit!

Koho volit chtěli byste?
jedno už je stejně jisté
dřete si jen do ran sůl
neb vždy se zvolí zase vůl.

K čemu volby kolové
když volí se jen volové.

Je mi tuze k nevoli
když spolu lidé zápolí
bratr bratra klidně zdolá
aby zvolil svého vola.

Radši nežli zvolit vola
pujdu lovit ryby z mola.

Takže já jsem z kola ven
volbám už se směju jen
ať někdo jiný navolí
další volí soukolí.
Autor Pelican, 15.04.2012
Přečteno 528x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Možná tomu nebudeš věřit, ale voli se volí, neb je volí taky voli. Nebuďme voly a volme, ale nevolme voly.
Nemůžu dát tip, básnička poňouká voly k nepravostem.


P.S.:Sem Ti věnovala jednu pidiaturní jednoduchou hádanku, mrkni naň někdy a uhodni, Aťan neuhodl:-)

15.04.2012 10:02:25 | Kropydlína Škopounová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí