DAREBÁCI

DAREBÁCI

Anotace: ....

Stromy šeptají epitaf
a bolehlav ulic
stéká po kořisti
a do pekla bodláčích hlav

ztichlý plápolající přístav
na sny a pošetilost polnic
vzájemné závisti a nenávisti
ruka v ruce pro stínový dav

lacině koupený
do slibů banánové republiky
zrcadlem pravdy zkřivený
v šatníku kabátnické politiky

směšná bilance
a potok dluhů
naplňuje přehrady
až k prasknutí
jak zatnout tipec téhle sebrance
a vymanit se z kruhu
téhle prohnilé mokřady
s korupční pachutí

a písně labutí
žlutí,rudí,zelení,modří
utáhnout opasky nás nutí
ti všeho znalí a moudří

zloději téhle kdysi hrdé
a nádherné země
nečasové a darebáci
chce to postihy tvrdé
rozpustit tohle zbytečné plémě
a nahnat je všechny,na tvrdou práci!
Autor ZILA78, 17.04.2012
Přečteno 547x
Tipy 13
Poslední tipující: Jin&Jang, Anjesis, střelkyně1, Psavec, Květka Š., Radhuza, Tanecnice
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velké ST,ne pro ty darebáky,ale pro tebe...o))

27.04.2012 13:00:54 | střelkyně1

velmi povedene..moje řeč!!!! ST

17.04.2012 20:50:50 | Tanecnice

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí