O sbírce rozumů

O sbírce rozumů

Anotace: Někdo nic jiného snad ani neumí než zdát se chytrým být jen sbírat rozumy...

v projevu potom jak kazatel dát to dál
to nemá vrozeno to léta trénoval

kde to jen uplatnit ten někdo přemýšlel
určitou představu v hlavě své dávno měl
pultíky řečnické před nimi lavice
parlament či senát pravice levice

co leader při volbách brzy se osvědčil
v projevech plamenných voliče přesvědčil
o všem a o ničem hovořit dovedl
již coby politik sbírku svou předvedl
Autor Heron, 09.05.2012
Přečteno 455x
Tipy 2
Poslední tipující: Hesiona-Essylt
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A když to rozumování navíc ještě něco hodí, co víc by si člověk přál :D

09.05.2012 10:49:28 | Hesiona-Essylt

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí