Zákonodárně po Česku?

Zákonodárně po Česku?

Anotace: Co „pracně“vytvoří parlament český to snad jen zpočátku zdá se být hezký....

co kliček dvojsmyslů manévrů skrývá
na to se později se zlostí dívá

Není zde zákona s jediným výkladem
každý z nich je toho nezvratným příkladem
z deseti expertů má názor každý jiný
to jenom stvrzuje zákonodárné činy

Je za tím nedbalost či něčí loby
o tom všem my všichni víme jen houby
schvalují „neví“ co někdy i pod vlivem
lidem pak nezbývá než hledět s údivem
Autor Heron, 25.05.2012
Přečteno 513x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí