Politickým důchodcům

Politickým důchodcům

Anotace: „Političtí důchodci“ to se vám to žije

odchodné vám vyplatí a zákon to kryje
vám to ale nestačí škodit chcete dále
příkladně co rádcové samotného krále

Ministerstva zeštíhlí vy tam fleky máte
do ústraní stáhnout se svorně odmítáte
vám životním posláním stalo se jen hrabat
na škody či charitu odchodné své dávat?

Pocítí prý na sobě každý krize dopad
vám životní úroveň bude však jen stoupat
nejde o ty peníze v nichž se vyválíte
mělo by jít o princip vy to dobře víte

stavy co jsou na účtech to jsou hračky s čísly
jedno je vám bohužel co si lidé myslí
co jste za to odvedli co jste dokázali?
zmatky, chaos v zákonech a tiše se vzdálit
Autor Heron, 25.05.2012
Přečteno 502x
Tipy 1
Poslední tipující: Skywalker
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Souhlasím :) -S-

25.05.2012 09:41:22 | Skywalker

hněvivě upřímné

25.05.2012 09:28:43 | poeta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí