PRAVDO A LÁSKO...

PRAVDO A LÁSKO...

Anotace: ...

Když láska v koutě stojí
a lež ti plijí do tváře
pravda žít se bojí
zoufalců plný žaláře

jdeš, hledáš spásy světlo.
Však všude zmar a peklo!

Když spravedlnost pokulhává
korupce bují z leva, z prava
a z obrazovky na tě hledí
nenasytná tlama hahí

falešnou kartou s tebou hrají
a na tvou toleranci spoléhají

Pak třeba znovu povstat lidé
než pro oči nám jen pláč zbyde
Vždyď důvěra, ta zneuřita byla!
Pravdo a lásko, kéž bys zvítězila.
Autor Ružka, 13.07.2012
Přečteno 563x
Tipy 4
Poslední tipující: Rootness, Jeněcovevzduchukrásného, HarryHH
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dík jeněcovevzduchu atd.:-)

25.07.2012 21:05:02 | Ružka

Jinak to nejde, ST.

24.07.2012 21:25:28 | Jeněcovevzduchukrásného

Pravda a láska rohy nemá
a proto nemá na výběr
sedí jen v rohu jako pěna
a dostane vždy naprdel ..

14.07.2012 00:38:56 | HarryHH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí