Ovoce, ovoce a jiné bludy

Ovoce, ovoce a jiné bludy

Anotace: .....

Žil jsem v područí

Komunistu

V hlavě mi hučí

Bože, Kristu….

Jak rychle uzrály

 Zase shnily

Ani špačci

Nestíhali

Je nespravedlnost,

Že je mají v erbu

Ty třešinky

Nejraději tedy Chrupky

Ale přijde na to…i višně !

A tady se snoubí sladko s kyselostí

Jsou tu pořád

A pořád nám hrozí pěstí !!

Tak pozor na ně,

 Lide

Než promluví jejich zbraně

Dnešní korupčníci hájící světový pořádek

Jsou na  …..

Všimněte si, vynechal jsem řádek

Mám strach !

Jaké ovoce nám znechutí ??

 

 

Autor v.hercik, 26.07.2012
Přečteno 480x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí