Uti, non abuti

Uti, non abuti

Anotace: Reakce na to jak politici (zne)užili našich daní a na 4 toky dané moci

Sbírka: Se sílou lva a srdcem orlice

Z červené se jen modrá stala,
však ohrada kolem nás zůstala.
Jen jinde v ohradě více místa dali,
tam kde je víc hulící se trávy.
Však druhou stranu nenápadně zužila,
tam kde vlastenecká hrdost zářila.

Modrá barva je a hvězda stále svítí
naši vlast chce znásilniti.
My jen ve lži slepě jdem,
do ohrady se zavedem.

Copak jste všichni, tak slepí?
Nevidíte?
Další paraziti se na nás lepí.

Takhle se již nedá žít!
Těm nahoře by se mělo něco říct:
"Užít, ne zneužít"
Autor Lasak, 29.07.2012
Přečteno 911x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí