NA DNEŠEK

NA DNEŠEK

Anotace: První příspěvek.

Napadlo mě na dnešek,
nejsem z toho šťastnej,
co když klad či prohřešek,
není nahoře jasnej.
Kdo Petrovi u vchodu
hlídá všechny noty,
fajfkuje bod po bodu,
aby nedělal boty?

Zdalipak ve slabé chvilce
nepomůže úplatek,
nemá slabost pro opilce,
či vysoký podpatek?
Kdo určí,že ten je čistý,
zdali čistě náhodou?
Nechávaj to na lobisty?
Obálkovou metodou?

Napadlo mě na dnešek,
že je život krásnej.
Že jak klad tak prohřešek
je nahoře jasnej.
Pozoruji kolem sebe
mnohé kauzy vleklé,
netřeba nám hlídat nebe,
přetlak bude v pekle.
Autor moRna33, 22.10.2012
Přečteno 483x
Tipy 3
Poslední tipující: CORONATION, Miriska
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pobavilo :-)

23.10.2012 11:18:42 | CORONATION

:)

22.10.2012 23:53:26 | Ninka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí