Korupčníci

Korupčníci

Anotace: Tady by bylo tak krásně...

Nahoře huj dole chuj
ten má na to koule,
ví jak dělat politiku
jak to s náma skoulet.

Kdo ukáže na korupci
dopadne jak Serpico,
vydanej všanc parťákama
při razii na piko.

poletí jak Petr Lessy
že nezůstal ticho,
vyprdelil na grázla
co mělo být skryto.

S Jónem taky vymrdali
Jančík a Bém nesedí,
ba ani ten páprda
na hradě mi nesedí.

Za tykadla kriminál
co zaslouží jiní,
za komára rudý svině
teďka jiné sviní.
Autor ZENITZERO666, 29.10.2012
Přečteno 457x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí