Boeing 767

Boeing 767

Anotace: ....

Vrátilo se babí léto
A babylony všemu velí.
Jdi dál, nestarej se
Kdo by teďka vzpomínal?
Zavládl klid před bouří
Ale nevidí, ani neslyší
Letci osudu si chystaj cíl
Staň se staň, nic je nezastaví.

Vrátilo se babí léto
A babylon se k zemi řítí.
Pozdě utíkat,pozdě lkát.
Křičeli tiše do prázdna
Hněv padl z velké výšky
Strach ovládá jen strach.
Hvězdný střelec zamířil,
To dvojčata jsou němý terč.

Vrátilo se babí léto
A z babylonu zbyly trosky
Nebe nepomůže,ty to víš.
Ztratili se v temnotách
Vězni v krutém žaláři
Řekni sbohem, zakřič pa
Čas má v ruce všechna esa
Prohra už je na dosah.

Vinu hledáš v měsíci
však orel ránu zasadil
Pravda je tam venku,
Ale odpovědi nehledej.
Vrátilo se babí léto
A z babylonu je jen prach.
Autor RonnieEl, 15.11.2012
Přečteno 639x
Tipy 3
Poslední tipující: Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak ten název je skvostný, sám píšu pořád nějak o letadlech a nevím, kde se to ve mně vzalo. zajímavé, zajímavé..

11.03.2013 16:52:52 | CCGREE

musel jsem si nad tím trošku podumat. Pěkný.

02.12.2012 22:44:35 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí