Bratři sobě

Bratři sobě

Anotace: Předělávka písničky od Karla Kryla "Bratři" - http://www.youtube.com/watch?v=DtMRa3ZIvZI

Letí k nám svorně
holubička míru
mějte nás rádi
vždyť jsme přece vaši bratři.

Jenom vám uděláme
do palice díru
s bratrskou láskou
jak na rusa se patří.

Však díky
za zabitou víru
hůř nežli fricové
jste k mám tenkrát vpadli.

Krajinou znásilněnou
cítím smrt a síru
květy šeříků
už jsou dávno zvadlý.

Nechte si slova díků
a vaše dojetí
bylo nám potěšením
střílet vám do dětí.

A vaše domovy
dnes jsou nám domovem
kdo nám je na obtíž
ten pojde olovem.

Vím, byla by to chyba
šidit úředníky
když budou držet hubu
úplatek jim dáme.

My máme děnky
pro fízly politiky...
........................
...za hnusný ruble zemi rozprodáme!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!za prachy na víc mnogo zaprodáme!!!
Autor ZENITZERO666, 30.11.2012
Přečteno 558x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí