PODLE NICH JSEM KVERULANT ....

PODLE NICH JSEM KVERULANT ....

Anotace: ...

Pane prezidente vy jste tomu dal,
Nechal jste aby se celý národ rozebral.
My máme vládě důvěru prý přikládat,
Přitom oni nás chtějí jen tunelovat a okrádat.
Myslím, že národ náš už žádné dobro nečeká,
Všechno je marné zbývá nám už jen osvěta.
Je toho na mě jako na Čecha moc,
Marně volám do tmy o pomoc.
Každý zde touží po moci,
Nevěřím už, že lze nám ještě pomoci…
Autor mr.cool, 09.01.2013
Přečteno 494x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí