Pravidelně nenapravitelná

Pravidelně nenapravitelná

Anotace: z 28.1.2013. Tak trochu politická, ale klouže k lásce.

Sbírka: Oblek z oblak

Pravidelně nenapravitelná
hlavně v pondělí
se podělím o své smutky
a skutky udělím jen těm
kteří zápasí se záchodem.

Pochodem vpřed, holomci!
na holou byste měli dostat
termostat mi hučí horečkou
otočím kolečko rtuti.
Holobrádci zutí
v suti křepčící dřepčici s čepicí spatří
a s ní článkovití bratři tancují.
Hořčici drancují.

Nechcu jít tam sama
s kalhotkama na půl žerdi.
Nerdí se když mu opatka na oplátku
zdobí ret.
Zahálet a zalehat musí.

Na kaktusy.
Autor Jiřinka Mignonka, 28.01.2013
Přečteno 499x
Tipy 1
Poslední tipující: Hadrák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí