Demokrati

Demokrati

Anotace: ...

 

 

Učit se, učit se, učit se
každý je generál po bitce
jedinci s mizernou pamětí
na stejnou písničku naletí

 

Masaryk, svoboda, důchody!
tisící plácnutí do vody
korupce zbavená rozvoje!
slibují jedno či oboje

 

živnosti pod přísnou ochranou!
co se jich obdobně zastanou
až jim moc upadne do klína
zarudlá zkušená domina
bezmála století při chuti
nikoho k ničemu nenutí
tváří se cudně a nevinně
zatím má neřády v komíně

 

každému stejně a nejinak
Nejakeš, Nehusák, Nebiľak

 

 

 

Autor vkl, 20.02.2013
Přečteno 401x
Tipy 3
Poslední tipující: Miriska, Joe Vai
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí