KAPITALISTICKÁ

KAPITALISTICKÁ

Anotace: dobré jitro kapitalismu

Dobré jitro kapitalistický světe
pojďme spolu všichni bojovat
a až možná bude po odvetě
splácení dluhů bojkotovat
a ztrácet se v tomto světě

Dobré jitro kapitalistický světe
soukromý podnikatel zaplesá
a až možná bude po odvetě
utečeme spolu do lesa

Dobré jitro kapitalistický světe
v Číně už je to dost deptá
jen komunista zřekne se tě
a Kim Ki-duk tě přirozleptá

Dobré ránko ty náš světe
klobouk dolů, ty máš moc
jednou ale zřeknem se tě
jednou ti řeknem: Dobrou noc
Autor slečna Nefertiti, 14.04.2013
Přečteno 537x
Tipy 1
Poslední tipující: Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí