Válečná psychóza

Válečná psychóza

Anotace: O čem jsou války? Vždy je to boj národa či etnika o území. Tím že dáváme v Evropských národních státech prostor cizorodé společnosti, riskujeme že ona cizorodá společnost jednou převezme jednotlivá území postižených zemí silou.

V ohni vnitřních nenávisti
paranoia řádí
tisíc hnusnejch pocitů
co nemáte rádi.

Dočkáte se strádání
zklamání a zmaru
kus železa v nábojnici
ve smrtícím tvaru.

Útvar smrtí zející
vypálenej tank
těla v poli tlející
pád světových bank.

Degradace hodnot
života a lidství
jedno smutný etnikum
zakusilo si svý.

Sieg heil fuhrer
veď nás prosím
do propasti smrti
politický oponenty
SA/SS zdrtí.

Dej záhubu Židům
pak Slovanským rasám
"já jsem Hitler - démon hněvu
s incestem se kasám!!

Jsem zprzněnac vlastní krve
chci nordickou rasu
navedl jsem Německo
na nejlepší trasu.

Šterben macht freii národe
já Tě osvobodím
do věčného zatracení
Své Německo vyprovodím."

Tak skončilo "němectví"
i rasový boj
teď je Berlín multi-kulti
Muslimů se boj.

Evropa zas volá
tu postavu z Dyka
časovaná bomba
nebezpečně tiká.
Autor ZENITZERO666, 07.08.2013
Přečteno 1027x
Tipy 1
Poslední tipující: divoska_jaja
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí