Volby 2013

Volby 2013

Anotace: (_!_)

Který voly volit?
Už je to tu zas!
Táhněte už k čertu
by vás sebral ďas.

KSČM - DSSS
nabízejí "řešení"
jedni rudí až na půdu
druzí zase hajlují.

Alternativa tu čumí
jak zhulení zelení
ani věci veřejné
nejsou změny znamení.

ČSSD - ODS
to už je fakt pasé
volim pořád oranžový
zklamání jak prase.

Přikresluju tykadélka
řeknu vám to směle
letos všechny politiky
pošlu do prdele!
Autor ZENITZERO666, 12.10.2013
Přečteno 500x
Tipy 1
Poslední tipující: Do Ga
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí