Americká paranoia

Americká paranoia

Anotace: USA nás špehují těm vážně už jeblo 11. září náramně jim sedlo. Merklová...

USA nás špehují
těm vážně už jeblo
11. září
náramně jim sedlo.

Merklová je terorista
zřejmě číslo jedna
s Berlínem berou i Prahu
důvěra je u dna.

Amíci si honí ego
špiónskými triky
zatím co my otvíráme
starý vládní kryty.

Studená válka
je pro nás už pasé
tak po čem furt himlhergot
ten Obama pase??!

Že si svojí botku otřel
o Prahu sám Atta?
Mají důvod jako prase
je to na to ta-ta!!
Autor ZENITZERO666, 27.10.2013
Přečteno 495x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí