Volební

Volební

Anotace: ......

Sešlo se hejno lidu
Na jednom místě
Byla to povolená manifestace
Pěly se i agitační písně
Vrcholní představitelé partají
Dávali rozhovory do médií
V naději
Že vyhrají !
Všichni svorně blili sračky
a OVCE jim naslouchaly
Vesele i plačky
Pak se rozdával guláš
za tři kačky
A tančilo se
I zítra se bude tančit všude !
Znělo z ampliónu
Večer se popíjelo stylově
Trocha Bourbonu…
Vítězné strany slavily až do rána
I v ulicích
I ohňostroj za pět tisíc
Byl k mání od sponzora
A byl vidět až v Radlicích,….
To byl den,…
Autor v.hercik, 26.11.2013
Přečteno 524x
Tipy 1
Poslední tipující: Isquieasuus
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí