Ve službách sebezničení

Ve službách sebezničení

Anotace: ,,,,,

Kde se bere
V českému člověku
Tolik záště ?
Přestože v dobách temna
Je mu těžko zvláště
Nebere ohledy, nepoučen míří
Ke své vlastní zkáze !
Ke zkáze charakteru,
vlastního „Já“
Kterého po staletí
svou pokorou nabíral…
Ztrácí ve znamení
„Boje o MOC“
A naplnění vlastní spíže
Zatímco z toho parazitují
mocnosti východní i západní
Dle toho,kdo je zrovna
„Blíže naší díže “
Pak nedivme se
Že jsme národem Švejkovců
A Hloupých Honzů
Kde odkaz Karla IV.
Pozbyl platnosti
Naproti tomu,
Naše Češství
Začíná zavánět trapností !
Autor v.hercik, 04.01.2014
Přečteno 462x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí