Politikáři

Politikáři

Anotace: ,.,,,,

Postoj k Světu
Je dobré mít
V dobrém obleku
s kravatou
Pobíhat po Zemi
Navoněnej !
A páchnout zvratky
přiblblých žvástů zároveň…
Kydat na lidi kýbly hnusu
Je to věc vkusu !
Pánů politikářů,…
Autor v.hercik, 04.04.2014
Přečteno 429x
Tipy 2
Poslední tipující: Zrska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí