Straník

Straník

Anotace: .....

Kandidát na trůn
žehná lidem
v boji o koryto
působí příkoří
Nevalné pověsti
vyhne se šmahem
jeho pohledy
nic dobré nevěstí
Autor v.hercik, 12.05.2014
Přečteno 412x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí