O globalizaci

O globalizaci

Anotace: aneb všude dobře ,doma nejhůř .....

Všude dobře doma nejlíp to už dneska neplatí
Říká Čech s americkou vlajkou na gatích
Kam až tohle povede já se ptám
Něco tady nesedí říkám vám
Nosit Českýho lva to je dneska nemorální
Spíš mi příjde tričko "I love NY" nenormální
Fašismus se dneska říká lásce k vlasti
Radši vychutnejme si americké slasti-pasti
Až budou vaše ratolesti
Chtít pomoct od bolesti
Řekněte jim "Don't worry be happy"
Koukněte kdo jsme třeba do mapy
Je tam nápis republika Česká
Je to země malá ale hezká
Česká krásná země slovanského původu
Což však asi nedochází našemu národu
Zřejmě nějaká forma zhoubného nádoru
Když místo "zdar" říkáme peace
A místo lva s orlicí ,americké pruhy zdobí naši líc
Ví snad Američan kdo je to Čech ?
Snad nějakej druh africkýho kmene ,to je pech
Že je to k smíchu bejt hrdej na svůj původ
Já přirovnal bych k hříchu ten americkej podvod
Vymrdaná amerika pomrdala půlku světa
Na to nestačí žádná slušná věta
Když dneska ve škole na stěně visí fotka Obamy
Tihle lidi fakt měli by dostat do tlamy
Multikulturalismus a rassimus kráčí spolu ruku v ruce
To však nenapadá mnohé tupce
Možná dojde jim to až ve školách přestane se učit čeština
Až family se bude říkat místo rodina
Ta Amerika je fakt hrozně cool ale fakt nejsem vůl abych se styděl za to kdo jsem
Když lidí ví kdo je Mandela ale neví kdo byl Svatý Václav to je zlej sen
Naši předkové bojovali a umírali za naši svobodnou Českou zem
A my teď mekdonaldy,bíbry a vlastně celý jůesej taháme sem
Ta naše republika
Ošukaná jak laciná děvka
Před očima nám mizí je to smutné
Ale zabalíme jointa pojedeme do new yorka nakoupíme americkou fashion a to ten smutek utne
Autor lukassnajdr, 13.05.2014
Přečteno 470x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí