Domovina

Domovina

Anotace: Tady by bylo tak krááásně...

Cejtim se jak Palestinec
pásmo Gazy v srdci mém
válečná zóna
je mi hořkým domovem.

Jak Doněcké oblasti
jsme pod ruským vlivem
exploduju jako Majdan
nejde to brát s klidem.

Nesoudržnost nesouvztažnost
ignorance rozvrat
stromy z půdy země české
i s kořeny vyrvat.

Jak se to tak zvrtlo
čí je tohle vina?!
Celej českej národ
sžírá rakovina!

Zemědělství upadá
pod nánosy budov mizí
v stínu nové zástavby
maximálně odpad sklízí.
Autor ZENITZERO666, 15.08.2014
Přečteno 652x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí