Kunda sem kunda tam

Kunda sem kunda tam

Anotace: A víte co je to Pussy? :D https://www.youtube.com/watch?list=UU986ywRPgo2aqivvoRLQVmw&v=D-sPL2Wgxdg&feature=player_d

Kunda sem kunda tam
já se z toho vomrdám.

Náš milý pan prezident
užil sprostá slova
etiketu na hradě
narušil sám Zeman.

Ač fon fouňa Schwarzenberg
říká stále hovno
tak milému Milošovi
fricka není rovno.

V pokročilém stádiu
v těhotenství soulož barví
ač je Míla těžkej pařez
tak stejně mě baví.

Deviantní dámy
dobírá si těžce
i o kurvách mluví s gustem
lidi já chci ještě :D

Sleduju ty Youtube štěky
sám jsem jeden spáchal
už přes 20 tisíc lidí
jsem tím svinstvem scákal =D =D =D
Autor ZENITZERO666, 06.11.2014
Přečteno 532x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí