KDYŽ SATIRU, TAK SATIRU

KDYŽ SATIRU, TAK SATIRU

Anotace: A pak že nevíme, co je to smysl pro humor ... Můžete to i zpívat na melodii té staré sokolské písničky "Šestého července, na strahovských hradbách, stáli sokolíci v dlouhých hustých řadách" :)))

Sbírka: SUCHÁ HADRA NA DNĚ MOŘSKÉM

 
 

Šestnáctého ledna

Na Hradčanském rynku

O své válce jedná

sběř hospodských flinků

 

Jedovaté zmije

Promluvily k davu

Česko bez šárije

mešit a kebabu

 

Stáli na náměstí

Včele s motýlkářem

Pohrozili pěstí

vyhnáním, žalářem

 

Sberba v počtu tři sta

Jako v Thermopylách

Zaujali místa

Víc neměli v silách

 

Na Hradčanském rynku

Pluk obránců vlasti

Stálo by za zmínku

Kdo si kapsu mastí

 

Na Hradčanském rynku

Stráží rytíř Kříže

Stálo by za zmínku

Čípakto řiť líže

Autor Alija Harisović, 18.01.2015
Přečteno 617x
Tipy 4
Poslední tipující: VýMoUm, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí