ŽIVOTINJSKA FARMA NOĆ ISPRED POBUNE

ŽIVOTINJSKA FARMA NOĆ ISPRED POBUNE

Anotace: Naše pobjede za nas ne mogu izvojevati drugi.

Sbírka: MEDŽNUN-NAME

 
 

One večeri ispred štale

životinje su se sastale

i maštale kako reći ne

onu noć ispred pobune

 

Odmah ujutro već svinja cvili

magarac nogom udara

najgore uvijek desi se u zbilji

doveo je gazda mesara

 

Ko bijaše pred štalom i više ne živi

I onih ostalih nikako nije

Za naše žrtve jesmo i mi krivi

I zato ne biva revolucije

 

Potoci krvi su onog jutra tekli

Ovo nam niste bome nikad rekli

Hoćemo li ćuti priču cijelu?

Čekamo, Džejmsu Orvelu!

Autor Alija Harisović, 25.01.2015
Přečteno 442x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí