Vyznání politika

Vyznání politika

Anotace: Satirický popis politického života

Politika je věc těžká,
co Vi vědět můžete.
Ve fabrikách každý mešká,
daně pak dát nechcete.

Víte jak mně vyčerpává,
stále někam cestovat?
V Itálii hnusná káva,
za hodinu Leningrad.

Kde mám spát,než ve sněmovně,
poraďte,Vi chytráci.
Jak mám večer chodit rovně?
Panák patří ke práci.

Pak si zajdu popovídat,
s Vámi,spodinou,
a Vi vejci oplácíte,
tuhle sešlost rodinnou?

To mně tedy pobouřilo!
Zvedám daně spotřební!
Příště házet něco levnějšího,
třeba kostky dlažební!
Autor Babsie, 30.01.2015
Přečteno 415x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí