OCELAŘI TŘINEC

OCELAŘI TŘINEC

Anotace: Tuž to može jedneho na***t, ni?

Sbírka: SUCHÁ HADRA NA DNĚ MOŘSKÉM

 

Ocelaři Třinec, Ocelaři Třinec
Špina smrad a binec 


Až ti špina a pot zbarvi tvář
Tehdy poznaš, že jsi ocelař


Mezi prsty chvatně protíka
Zpropaděny život hutnika


Každe noci pokazi ti sen
Saze, puch a benzoapyren


Rano z betle, když sa vyleze
Vukol mlha, dym a inverze


Vidět slunce neni normálni
V našem kraju industriálnim


Rozkradli nam státni podniky
Všici kašlu na nas dělniky


Doly, hutě, všecko zavřeli
Musime sa valat v posteli


Čekáme džob zatim neni nic
To dřiv skapem na rozedmu plic


Neni žádna diskriminace 
Černi, bíli, všici bez práce


Ať jsi gádžo anebo jsi Rom
Bez práce tě stejně pošlu dom


Ze všech nejlip vše si spočítal
Nadnarodni cizi kapital


Na dlažbu nas všeckych dostala
Ocelárna pana Mittala

Autor Alija Harisović, 27.02.2015
Přečteno 422x
Tipy 1
Poslední tipující: Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí