Solidárnosči

Solidárnosči

Anotace: ,,,,,,

Století dusna
mílovými kroky letí
kdejaká machna
svou náruč otevírá
Jsou tací
co nemůžou mít děti
i ty, co zplodily
jich více
….a děti v Africe
nemají co do úst

Vezměte kamiony a kamiony chleba
a hoďte přes Gibraltar
Nevíte, kdy vám solidarity bude třeba
namísto zbroje, namísto arogance
dopřejte dětem v Africe
trochu mrzkého žvance
Autor v.hercik, 22.03.2015
Přečteno 403x
Tipy 1
Poslední tipující: Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí