Demokracie? Ano, ale ne tahle!

Demokracie? Ano, ale ne tahle!

Anotace: Demokracie aneb Trochu se to nepovedlo


Bylo mi osmnáct,

chodila jsem pyšně volit,
teď ale sama sebe ptám se,
koho tak asi zvolit?

 

Pro ta nemocná děcka peníze nezbývají,
ačkoli i nadace pomáhají.
A platy těch polobohů nahoře
nedají se snížit?
To ne! Přece nepřestanou hýřit.

 

Z toho by se jednomu brečet chtělo hned,
jakmile si uvědomí, že klíčema se cinkalo právě pro tenhle svět.

 

 

/To těžko./

 

Autor KlaraKimberlyViznerova, 07.06.2015
Přečteno 571x
Tipy 6
Poslední tipující: Tom XVI, Draconian, Jort, bogen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí