Mlynář

Mlynář

Anotace: Od kdy...

Od kdy mlynář používá srp a kladivo?
Od té doby co mu kolo rudí zbarvilo.
Byla to krev, tázací krev, žádné barvivo
knihy hoří, kosti zbyly, tak se to semlelo.

Od kdy mlynář používá srp a kladivo?
Od té doby, co na mlýně krásno zavlálo.
Byl to symbol zářící si, světem třpytilo.
On byl loutka kominterny, tím to začalo.

Od kdy mlynář používá talár, kladivo?
Od té doby co pozadí za soud zasedlo,
hrála se hra, veselohra, pak to skončilo.
Tázací krev, umlčena, tak se popravilo...
Autor Čibu, 26.11.2015
Přečteno 693x
Tipy 2
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Laurel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí